Team Trial Region Øst

regionteamet består av 9 utøvere, med Thomas Tandberg som hovedtrener.

Konkurransesesongen er slutt, men det er gode treningsforhold rundt omkring i landet. Region Øst har organisert trening for et fast team, med samlinger ca 1 gang pr måned i skoleåret. Laget består denne sesongen av 10 utøvere fra 5 ulike klubber:  Fra TRøgstad Ola Bræk Larsen, Camilla Dybedahl og Jo Inge Ørka, fra Nesodden Andreas Dammyr, Mathias Dammyr og Thomas Kristensen Ramsli, fra OMS Julian Berntsen og Joakim Sætre, fra Hobøl Petter Fredriksen og fra Skiptvedt Håkon Håkonsen.  Thomas Tandberg er ansvarlig trener, med støtte av andre trenere på samlingene – her Martin Hemmer. 

Neste samling nå er førstkommende helg, og slik det ser ut holder jo trialføret seg på Østlandet også en tid til så det kan være håp om mer barmark før juleavslutning som tradisjonelt er i bassenget!

Har dere hatt samling i laget eller klubben? Send inn invitasjoner, rapporter o.l.
post@trialavisa.no– eller del på Trialavisas facebook-side ! 
(Denne sida skal være åpen så den kan leses uten registrering)