Støttegruppa for kvinnetrial 10 år!

Samling på Heistad anno 2001 - foto Erik Westbye

Støttegruppa for kvinnetrial ble stiftet høsten 2001, og feiret jubileet med litt ekstra festivitas under samlingen nå sist helg. Lørdag kveld var flere sentrale skikkelser fra miljøet de siste ti åra invitert med ut på pizza. Erik Westbye fortalte fra historien, og han og Thore Nylund hadde også med bilder fra tallrike samlinger.

Helgas samling hadde 22 deltakere + trenerne – litt mindre enn sist, men det kan nok blant annet skyldes kollisjon med sesongavslutningen i Hordaland. Ekstra moro at tre kjørere har tatt turen over fra Sverige der det ikke er så mange jenter som kjører. Jentene ble tilgodesett med flott vær, som gikk over til kraftig regn akkurat da søndagens trening ble rundet av. Mange av deltakerne er jo enten i ferd med å rykke opp i klassene, eller i tenkeboksen – og trenerne sørget for at deltakerne fikk strekt seg skikkelig! 
Det er ellers tydelig at jenter og gutter er ganske like, hvis noen skulle ha tvilt på det – også de yngste rekruttene var enstemmige på at det morsomste var å kjøre på hoppene, og de litt eldre trente iherdig på kule ting i pausene. ( Bildene kan kanskje gi inntrykk av at dette var en stor del av samlinga, men egentlig trente de også balanse, sving, flytting på trange steder med mye mer. Men de bildene blir mye kjedeligere..)

Ragnhild Duserud ledet yngste gruppe: Trialkjørere fra venstre: Sunniva B.Berg (Trøgstad), Julia Strand (Vaulali), Tiril Rongved(Osterøy) og Ingeborg Bergersen (Skiptvedt). Syklisten helt til venstre er Sebastian, storebror til Julia.

Inne i skogen finner vi en gjeng ganske unge kjørere som er opptatt med å kjøre gåsegang. De har likevel tid til en liten pause, selv om de mener trial ikke er noe slitsomt. Jentene er enige om at det beste er å hoppe, mens Sebastian foreslår at det er morsomst å dette (han kjører trial han også, til vanlig men har tråtrialen her) Denne gruppa er 6 til 10 år gamle og har kjørt alt fra bare noen få ganger til ett års tid. Ingeborg (7)  begynte i år men trener sikkert to ganger hver uke omtrent. Hun drev med fotball før, men trial er enda mer moro så da bruker hun heller tida der! (Tiril har forresten også syslet med fotball!)

Kristina Bakurowitz (Trøgstad), Linda Mikkelsen (Riska), trener Camilla Dybedahl, Celine Meling (Riska), Hanne Gilje Haga (Riska), Ronja Ørka (Trøgstad), Marlen Maike Müller og Maren Webb Dahl (Kristiansand)

Dette er jenter som har kjørt D-nivå eller deromkring, men mange ser ut til å være klare for nye utfordringer!

Lenes gruppe: Mette Fidje Linda Hjell, Maritha Christensen, Ingvild Webb Dahl, og Marte Hatletveit. Disse jentene fikk virkelig litt å bryne seg på i helga!

Eldste gruppe består av dagens KB-kjørere + våre svenske gjester. I hvertfall noen av jentene har planer om KE etter hvert, og trener Emilie Westbye la ikke fingrene imellom når det gjaldt beskjeder om hva det vil kreve av trening.. Fra venstre: Emmelie Andersson, Melina Larsson, Sofia henriksson, Erika Melchior, Silje Østlie, Siv Tove Vassdal Nilsen og Emilie.
Erika og Silje har både ambisjoner og godt humør. I denne økta terpet de egentlig flytting av hjul, men fant på andre saker mellom slagene!

Flere bilder fra helga!