Hordaland Cup hos Bergen Trial Team

Siste runde i Hordaland Cup gikk sist helg, med Bergen Trial Team som arrangør og drøye 40 deltakere med stort og smått. Finalen var velsignet med strålende sol, og tross et par mindre skader var løpet stor suksess. 
I alt har rundt 50 kjørere deltatt i årets cup, mange riktignok bare en gang eller to. Totalantallet står absolutt til godkjent, og i tillegg kommer de innlagte stevnene/samlingene for rekruttkjørere. I eliteklassen er Håkon Pedersen naturlig nok i en klasse for seg, og vant også dette løpet med svørt god margin. Også Tøger Trettsveen og Thomas Røssnes stiller i elitesporet i regionløpene, og har kanskje planer for neste års Norgescup? sammenlagt gikk for øvrig Thomas R. av med seieren svært knepent foran Tøger – Håkon mangler ett løp, og måtte nøye seg med 3.plassen.

A-klassen tok Mats Lexander (Vestkant Trial)  seg av, mens klubbkamerat Kristian Haugland hadde en tung dag etter resultatlista å dømme. Han vant likevel cupen sammenlagt.

I B har Geir Morten Græe fra Voss Motorsport vært jamt best og vant både lørdag og sammenlagt med bra margin, 20 prikker foran Halvard Seilen fra Osterøy. Ole Tuft (NMK Bergen) endte på samme prikktall (55) som Halvard lørdag, men er bak pga antall feilfri seksjoner. Over sesongen har likevel Espen Bolstad (Voss) vært et lite strå hvassere og dro inn tredjeplassen sammenlagt. KB kjøres ikke som egen klasse, men beste jente Marte Emilie Hatletveit var på jentesamling i Oslo!

I C kjørte Kristoffer Larsen fra Bergen TT sitt eneste løp i cupen for året, men vant like godt foran Lars Idar Vassenden og Julie Sandanger! Sammenlagt dro likevel Eirik Brunborg (Voss) i havn seieren.  
I D har hele 19 ulike kjørere deltatt over året. Som inngangsport til trialkonkurranser er det kanskje naturlig at de aller fleste bare har kjørt ett eller to løp. Lørdag ble det tredobbelt til Voss Motorsport med Lars Brunborg, Even Steinsland og John Olav Honve. Lars vant også sammenlagt foran John Olav, her tok Ole Martin Gundersen (Osterøy) siste pallplassen.

Resultater:  HC4       Hordaland Cup 2011 sammenlagt