Lag-NM på OMS – dagen før dagen

Motorsenteret er straks klart for lag-NM, sekretariatet så ut til å ha full kontroll og bare finpussing av seksjonene gjenstår. Det er påmeldt i alt 42 lag: 7 i senior, 5 i kvinneklassen, 18 juniorlag, 6 veteranlag og 6 som stiller utenfor konkurranse i åpen klasse. Dette er en klar økning i oldboys-klassen, og fullt på høyde med tidligere i de øvrige klassene.
De første  besøkende er ventet å rulle inn i depoet ganske tidlig i morgen, og fra klokka 18 er det klart for påmelding og teknisk. Her må lagene huske at ettersom det er benyttet påmeldingsskjema av «klassisk type», må førere – og evt ledsager- møte for å signere!

Det framgår ikke av invitasjonen, men klokka halv ni  fredag kveld er det lagt opp til en presentasjon av lagene, under det sosiale arrangementet som er nevnt. Forhåpentligvis har mange av lagene anledning til å stille opp!

Trialavisa har ellers kikket på en del av seksjonene av egen interesse, og hverken transport eller momentene var egnet til å skremme.  
For kvinneklassens del er nok det en ulempe for mangeårig mester Hobøl: dette laget består, som det eneste, av bare KE-kjørere, men seksjonene inneholder ikke momenter av den vanskelighetsgraden.  Vestkant-Trial  har også et sterkt lag, som kanskje kan overraske? – og Trøgstadjentene skal man heller ikke kimse av!  I senior har jo Sørlandet vunnet hvert år siden 2004, og noen år har vel det eneste spenningsmomentet har vært hva laget har funnet på av hjelmpynt eller pussig påkledning.. Årets lag består av Mardon Moi, Geir Børre Pedersen, Vegard Wigstøl og Petter Wigstøl: et sterkt lag, selv om bare Mardon kan sies å være aktiv lenger. Eiker med Ib Vegard Kaasa Andersen, Kristoffer Leirvaag og Marius Christiansen er likevel kanskje det laget som endelig kan detronisere sørlendingene? I fjor var det bare 2 prikker om å gjøre..

geir Børre har godt med skjegg, og laget har håndmalte sørlandsmotiver på hjelmene!
I 2007 på Karmøy var det håndmalte sørlandsmotiver på hjelmen som var lagets særpreg! Geir Børre Pedersen (han under skjegget til venstre) og Thomas Timenes.

I juniorklassen må vel Riska sies å være favoritter, med 4 A-kjørere som alle ligger i toppen. Riska er også ett av de lagene som stiller hele 3 juniorlag, så framtida ser også bra ut for klubben.

Vi ses på motorsenteret!