TdN Tolmezzo: Norge på 5.plass, slo Japan!!

Selv om de norske gutta ikke er 100% fornøyde med egen innsats, står resultatet til godt og vel godkjent: For å være helt ærlig var jo Norge skyhøye favoritter til å innta sisteplassen, men jammen slo de Japan! (OK da, Fujinami kjørte ikke, men likevel!)

Høyst uoffisielle resultater på telefon fra Tolmezzo:
1.Spania – 2.Storbritannia – 3.Italia – 4.Frankrike – 5. Norge – 6. Japan

Spania vant for 8.gang på rad, og var overlegent best med sine 38 prikker, der neste lag hadde 117. Det var i det store og hele ganske høye score, ikke minst fordi det varslede regnet absolutt meldte seg.

 I klassen International Trophy vant Tyskland foran Sverige og Tjekkia. Sverige ledet etter første runde, men falt dessverre av på slutten: 7  tellende prikker i de siste 5 seksjonene i første runde ble til 35 på andrerunden, og da var slaget dessverre tapt.  

Resultater:   VM-klassen    International Trophy

Omtale på Trials Central         Bilder hos Trials Central  
Reportasje (spansk) med bilder hos TodoTrial