4. KM-runde Møre og Romsdal

Holmemstranda IL trial arrangerte fjerde og nest siste runde i KM for Møre og Romsdal lørdag 3.september, med drøyt 40 kjørere til start. Holmemstranda har ikke sjøl så mange aktive som deltar i løp, så det blir et stort løft for klubben, men både arrangørene og deltakerne var fornøyde med dagen. Riktignok var det «mykje vèr» som Valldal Trial skriver på sin nettside, men alt forløp såre vel. I A-klassen vant veteran Kenneth Urke Larsen igjen foran Jonas Velsvik, Terje Glomset er jo nå på plasss på Setesdal Folkehøgskule og etter timeplanen der å dømme kommer han nok sterkt tilbake. Geir Iver Rogne har tatt steget opp i B, og klarte seg godt – riktignok vant Markus A. Humberset klart, men Geir Iver knep andreplassen rett foran Mathias Skaldebø. Også Erika Melchior er på Motorsportskolen, så det ble et oppgjør mellom Monica Alnes og Birgitte Øvrevoll – som vanlig jevnt, men Monica foran. ( Sjekk resultatene så ser du at jentene kjører jevnt med gutta! )
I C- og D-sporene er det tydeligvis mange jevne kjørere, som deler litt på plasseringer fra gang til gang. Christer Elias Humberset sørget for nok en seier i C, og det var heller ikke første gang Bjørn Ingar Hamar Nilsen i D gikk til topps. D-sporet var for øvrig det mest brukte, og det lover jo godt for rekrutteringen selv om deltakerantallet var litt lavere denne gangen.

Resultater