Treningssamling på Østlandet

Regionteam Øst med trenerne Thomas Tandberg og Martin Hemmer
Nærmere 40 trialkjørere fra hele region Øst er samlet til trening i Hobøl denne helga, under kyndig ledelse av blant annet elitekjørerne i området.
Oskar Schult og Kristoffer Leirvaag prøver noe vanskelig..
Regnværet begrenset seg til noen småskurer, og både kjørere og foreldre hadde en bra dag i skogen.  På gruppa til Vegard Finnes traff vi Herman Sandberg fra Heggedal, som har kjørt siden i fjor. Herman forklarer at en dag kom pappa og sa bare «se i garasjen» – og der sto det er trialsykkel! Enda det ikke var bursdag en gang.. Det var nok en minneverdig dag, for øynene til 9-åringen lyser når han viser hvordan han reagerte: «En sykkel? Er den til meg??»  Pappa Stein hadde nemlig kolleger på brannstasjonen som var tungt inne i trialmiljøet, og har nok en viss interesse sjøl også. Herman sier riktignok at «når pappa skal kjøre sier han at han gjør ting han ikke kan, men han har bare ramlet en gang..»  
Herman Sandberg fra Heggedal, Asker
På samme gruppe kjører også Kristoffer Andersen fra Skiptvedt, som er ganske ny i gamet- han har bare kjørt 7-8 ganger men har allerede fått bra grep på balansen. Trener Vegard skulle nok ellers gjerne deltatt på samling sjøl, men den ganske nykjøpte sykkelen hans ligger dessverre i deler og venter på at en trialmekkingens dr House kan finne ut hva som er gæærnt!  
Gabriel Wengen, Trøgstad
 Gabriel Wengen har hatt en virkelig bratt læringskurve: Han ble trukket med på sommerkurs av søskenbarnet, og med i dag har han bare kjørt 7-8 ganger – men henger med på C-gruppa sammen med Linda Hjell og Joakim Syversen. Ikke dårlig!