Isola 2000: Raga vant igjen

Med solid kjøring sikret Adam Raga en ny seier i dagen VM-runde i Isola. Dette var ikke minst en taktisk seier: han forutså regnet og kjørte om kapp med været slik at han var framme i seksjon 12 på andrerunden da det brøt løs – med Toni Bou tre kvarter bak seg. Raga gjorde faktisk unna hele løpet på 2timer og 57 minutter. Det er unikt på dette nivået, der førerne noe så nær alltid bruker over fire timer og som oftest tett opp mot fem. Belønningen var to jevne runder på 6 og 7 prikker – så han har neppe sleivet i vei heller! Bou hadde til sammenlikning 7 og 19 på rundene, og Cabestany på tredje hadde 19 og 39 så det er ikke tvil om at forholdene forverret seg kraftig. I sammendraget har Toni Bou likevel en betryggende 10-poengs ledelse foran siste runde i morgen, og skriver i pressemelding at han skal kjøre forsiktig og tenke på sammenlagtseieren.
I juniorklassen vant Alfredo Gomez sin femte seier, og har sikret gullet allerede. Alexandre Ferrer gledet hjemmepublikum med andreplass, mens Pol Tarres med sin 3.plass rykket opp til sølvplassen i sammendraget, bare 2 små poeng foran Fransesc Moret.
Cedric Tempier og Stephen Coquelin sørget for dobbelt fransk i Youth, der Giacomo Saleri knep den siste pallplassen foran Eddie Karlsson.   Jack Sheppard har jo kjørt med skade i håndleddet hele sesongen, og sto over løpet ettersom han allerede har sikret sammenlagtseieren.

Les mer og se bilder hos Trials Central! 
Pressemelding fra Repsol-Montesa 

Resultater:     VM     Junior    Youth  
Sammenlagt: VM      Junior    Youth