VM kvinner i Grossheubach : Laia, selvfølgelig..

 

Helene og erik Sørlie diskuterer spor? Foto:Terje Lundevold

Etter lørdagens EM for kvinner og Youth var det i dag klart for årets første VM-runde for jentene. Fra Norge stilte Helene Sørlie og Camilla Dybedahl, som vel ikke helt hadde dagen  Camilla fikk ødelagt girkassa under oppvarming, og det var først etter en drøy times mekking den i det hele tatt kunne brukes i 1. og 2.gir så hun fikk fullført. Bra innsats! Jentene gleder seg til neste runde i Tanvald om en uke, der både sykler, kropp og hode skal være i toppstand! 
Les mer på Trøgstads hjemmeside

Seieren gikk til Laia Sanz, som med bare 5 prikker var langt foran Emma Bristow (26). Emma var sikkert godt fornøyd med å ha slått Becky Cook, og andreplassen er hennes sterkeste i karrieren, der hun fra før av bare har en 3.plass i VM-runde å skilte med. Donna Fox gjorde også et godt løp og havnet på 5. Hun har vært borte fra trial et par sesonger men gjorde comeback på Beta tidligere i år

Resultater 

Bilder, takk til Terje Lundevold! Bildene viser også at området er flott, og egner seg godt til treningsleirer når været her på bjergene blir uegnet..