Sverre Lundevold på pallen i EM Youth!

Sverre Lundevold med sølv og årsbeste i Grossheubach

Sverre Lundevold  fra Kristiansand Trial Klubb  er i form om dagen: Sist helg ble han nordisk juniormester, i dag tok han sølv i Youth European Championship i Grossheubach, Tyskland. Vant gjorde Steven Coquelin på 3 prikk, men Sverre var ikke så langt etter med sine 8. Coquelin er en sterk kjører, som også kjemper i toppen i den høyere klassen Youth-VM – som har vanskegrad på nivå med  juniorEM – så dette var en særdeles sterk prestasjon av unge Lundevold som fylte 16 for bare 3 uker siden!
 Tredjemann ble Franz Kadlec fra Tyskland, med 17 prikker.

Arrangøren var heldig med været, selv om sol og ca 29 grader i skyggen medførte at kjørerene hadde tøffe forhold gjennom hele dagen. Løpet tar 4-5 timer å gjennomføre og førerene drikker 6-8 liter væske underveis.
Tredje og siste runde går av stabelen lørdag 27 August i Tsjekkia. Da er Sverre på jakt etter ny pallplassering, og selv ikke seier virker helt uoppnåelig..

I kvinneklassen vant superfavoritt Laia Sanz foran Becky Cook og Emma Bristow. De norske jentene – Lene Dyrkorn, Camilla Dybedahl og Helene Sørlie- skal først kjøre i morgen, som er kvinnenes første VM-runde for sesongen.

Flere bilder fra løpet-alle foto Terje Lundevold