Regioncup Øst i Skiptvet 20/8

Hans-Petter Skakkebakke fra Skiptvedt er rekrutt og kjørte sitt første trialløp, og ser ut til å ha det bra. Foto: Nina Håkonsen

Regioncupene har startet opp etter sommeren, i Skiptvet stilte 64 kjørere til start – litt færre enn vanlig. Været var bra, området er fint og arrangementet sies å ha vært godt gjennomført – så de som ikke stilte bør angre..

Skiptvet har en flott og trialmessig seierspall. Her er B-klassen: fra venstre Georg Kaxrud(HMK), vinneren Petter Fredriksen (HMK),Thomas K. Ramsli (Nesodden), Adrian Wollum Hansen(HMK) og Gaute Remme. Gaute startet sesongen i C men debuterte her i B med godt resultat. Foto: Nina Håkonsen

 

Resultatliste fra løpet på SMAK’s hjemmeside 

Sammenlagt etter 4 runder 

Jonny Weisz har lagt ut noen bilder på facebook   (krever innlogging)