VM Fort William – dagen før dagen

De dyktige arrangørene lyktes til fulle med å skape en hel-weekend av helgas VM-runde. Lørdag hadde et godt spekket program, og publikum takket ved å flokke seg rundt arrangementene. Det var åpen trening, finale i Highland Challenge mellom Dougie Lampkin og Fujinami, oppvisninger av Steve Colley, Steve vs Steve duell – Colley mot Saunders – og enda mer.

Selv om det kanskje er for mye å håpe: I morgen går Dougie Lampkin 110% for sin VM-seier nr 100, og har garantert publikum i ryggen. Også Jack Sheppard håper på å ta en hjemmeseier, den trenger han for å styrke sjansene for sammenlagtseier i Youth.  Om Lampkin er helt restituert etter den stygge ankelskaden i under Scottish Six-days i mai gjenstår å se.
Ankler er ellers en utsatt kroppsdel: Alexz Wigg’s deltakelse er usikker etter en ankelskade denne uka, og Cabestany kjører med en skade fra forrige runde i Italia! (Hadde nå dette vært VG ville overskriften «Ankler-noe som går» ligget godt an 🙂 ..)

Løpets hjemmeside