Stemningsbilder fra Søgne en junikveld


Mandag kveld i Søgne: Rolig stemning, pent vær, stor aktivitet og og blide sørlendinger.  Vi kommer helt mot slutten av treningstida, et par små Betaer står på bukken uten bakhjul og en bitteliten OSET er også parkert for kvelden.. Noen er opptatt med å vaske og mekke mens andre tøyer treningen i godværet så lenge det går. 

Mathias Bakke  og Andreas Tangvall venter på tur, i noe som ser ut som en B-seksjon. Minst.. Mathias er 13 og kjører  B mens Andreas er RC-kjører foreløpig.

Daniel Øgrey og Eirik Strøm er fettere, kompiser og snart også trialsykkeleiere? De leier sykkel i nå kveld,  har ikke kjørt så mange gangene (selv om de så rutinerte ut) og ønsker seg egne sykler hver dag..

Og etter trening må sykkelen vaskes. Sander Tversland er 12, har kjørt i litt over et år og er snill mot sykkelen!