EM Andorra: Vanskelig for alle, Moret og Sheppard vant. Men Eddie Karlsson nr 2 i junior!

Der forrige EM-runde  var i letteste laget, svingte pendelen denne helga tilbake. Jack Challoner har vunnet de tre første rundene i årets EM, og på de tre løpene pådratt seg tilsammen 50 prikker. I dag vant Fransesc Moret på 72, foran Gomez (75), Grattarola (80) og Challoner (86). Håkon Pedersen på 13 hadde 121 og Kristoffer Leirvaag 131, så det ble dessverre en hard dag på jobben for de norske gutta..

I juniorklassen var det også vanskeligere enn det har vært før i år, med 66 prikker på vinneren Jack Sheppard. På forhånd var det spekulert i om noen kunne true Sheppard, som også plages av en langvarig skade i håndleddet, men det viste seg å være grunnløst.  Men for oss skandinaviske patrioter er det store resultatet:  Eddie! Eddie Karlsson ble nr 2, og var bare 4 prikker bak!! 

Resultater:   EM       EM seksjoner      Junior     Junior seksjoner     Pluss40

Mer om løpet på TrialsCentral