Rogalandsrunde 2 på Randaberg: Per Olav Nygård til topps

Randaberg Motorsykkelklubb sto for årets andre løp i Rogalandsrundene, som samlet 46 kjørere (Oppvisningsklassen ikke medregnet). Klubben har spesielt på jentesida kjørere som har gjort det godt i år – Thea Holta Sangedal og Susanne Jensen  har til og med prøvd seg i utlandet – men også nedover i klassene er det framvekst. Randaberg MSK  har nå rundt 30 aktive kjørere, i tillegg til et tilbud i samarbeid med kommunen.
Forrige sesong ble Rogalandsrundene kjørt med et annet klasseoppsett enn Norgescup: D, C, junior, senior og kvinner. I år er imidlertid den vanlige klasseinndelingen tilbake, og løpet ble kjørt med 4runder á 5 seksjoner. Per Olav Nygård, som jo har trappet ned de siste åra, stilte til start og gikk også helt til topps – foran klubbkamerat i Riska Tor Bjørnar Knutsen, Kenneth Saltvedt fra Karmøy  og Henrik Haga (også Riska). Henrik Haga har jo ligget helt i toppen i Norgescupen i A i år, som Kenneth Saltvedt i B, mens Tor Bjørnar (nr 3 i A-cupen i 2010) har vært savnet på startlistene. A var også sammen med D den største klassen, med 10 startende! Arrangørklubbens jenter tok seg av KB (Susanne) og KC (Thea) mens   Marte Vea Huseby fra Vaulali vant KC foran Hanne Gilje Haga (Riska).  I gutter B ble det også hjemmeseier. Jan Henrik F. Gaup henviste Magnus Grødem (Vaulali) til andreplass mens Kjartan Mikkelsen tok tredjeplass. Sistnevnet vant imidlertid på Karmøy, og leder dermed sammenlagt.  Simon Stenvik, Vaulali, var overlegen i C-klassen denne gangen. I D-klassen var det svært jevnt. Bare 3 prikker skilte mellom de  5 første, der Sander Knutsen Jøsang fra Bokn var mest stabil og vant.  At D og RD tilsammen samler 17 kjørere er ellers et godt tegn på at det regionale løpstilbudet fungerer etter hensikten. Det må også nevnes at rekruttene generelt holder et høyt nivå, Sondre Gilje Haga i RB kjørte faktisk så bra at han ville ha gått til topps i B!
Utøverne i disse klubbene har ellers et godt løpstilbud men også mange km i bilen: En god del kjører både Norgescup, Sør-Cup og Rogalandsrunder!

Resultater:
Rogalandsrunde 2 Randaberg
Rogalandsrunde 1