Sør-Cup 3 på Nodeland

Sørlandets Trialklubb sto for den 3.runden i Sør-Cup sist søndag, der kjørene nok fikk en del mer å bite i enn på Kråkerøy! Det var jamnt vanskelig- se løpsanalysen-men både kjørere og apparatet rundt klarte likevel å fokusere på det positive i å få brynt seg skikkelig som ledd i treningsarbeidet.  Selv om det selvsagt finnes unntak er det også det generelle inntrykket: Trialsporten står seg godt i sammenlikning med andre idretter når det gjelder dårlig humør blant deltakere og foresatte.(se ellers et innlegg fra Storbritannia hos TrialsCentral! Sånn vil vi ikke ha det..) 

Enkelte hadde faktisk kjørt på Kråkerøy på lørdag, og dratt hjem eller videre for å kjøre på Nodeland søndag. Marita Christensen klarte til og med å vinne KC begge steder, og her illustrerer vel resultatene litt av  variasjonen i seksjonsnivå: Lørdag vant hun på 6 prikker, søndag på 48. Også enkelte av guttene deltok begge steder, med liknende forskjeller i resultat. I eliteklassen ble det ellers «business as usual» med Mardon Moi foran Martin Fjermedal og Sverre Lundevold, men også et hyggelig gjensyn med både Petter og Vegard Wigstøl! I A -klassen var det også samme vinner som sist: Sander Meling (Riska) mens Henrik Haga(Riska) denne gangen karret seg foran Jonas Rønningen(Gjerstad) igjen. I B.klassen ble det et nytt jevnt oppgjør, men her var det ny bestemann: Ole Morten Thoresen fra Lista ble nr 6 og et stykke bak i forrige runde, men slo til og vant på søndag foran de tre som fylte pallen på Gjerstad.  Også i C var det samme i ledelsen: Andreas Ore Wormsen (Lista) foran Andreas Rosseland (STK) mens tredjemann på pallen, Mads Vegerstøl fra Gjerstad, hadde klatret et par plasser. 
I D-klassen fikk faktisk alle plass på pallen, med Daniel Tangen øverst-som sist. Uten deltakere i KB ble KC-vinneren Maritha Christiansen for øvrig også dagens beste jente, foran Oda Sletta.

Resultater         Bilder fra løpet via Kristiansand Trialklubb     Sammenlagt(STK)

Sara Hemmer