Fujinami og Lampkin i uvant femkamp

Under Pre-65  i forkant av  Scottish six days’ var Fujinami å se, til tross for at han ikke skulle delta.(Selv om han fikk prøve en BSA 🙂  Hvorfor var litt tåkelagt, men det var klart at det var noe PR for VM-runden i Fort William seinere i sommer.  Nå er opplegget publisert: Han og Lampkin ble utfordret i fem ganske så ulike øvelser, som alle kan utøves i distriktet rundt Fort William: Firehjuling, paintball, sjakk, padling og utforsykling. Videoen slippes onsdag 1.juni kl 19 på løpets hjemmeside, http://www.ukworldtrial.com . Foreløpig har arrangøren lagt ut litt omtale og bilder  

Hvis noen har lyst på en tilskuertur til en VM-runde er Fort William absolutt å anbefale! Ryanair flyr til Skottland for nesten ingen penger, de snakker -vel, om det ikke er så lett å forstå så er del vel engelsk.. og frokostene er mettende så det holder.