Løpssesongen starter: Nytt system, nye navn og nye klasser

Våren er her, trialkjørerne er kommet ut av garasjene og Stevneadministrasjonssystemet – vel om det ikke går på skinner, begynner det vel å nærme seg sporet i hvertfall. Der en glad trialpappa før Kråkerøy  fikk 44 kommentarer på facebook da meldte at han hadde kommet igjennom med påmelding, er det nå stilnet.  Påmeldingslistene for de første løpene begynner å komme på nett. Mange har rykket opp en klasse – spesielt kvinner B begynner gledelig å få en skapelig størrelse-  noen navn er nye, og noen er overraskende:   Sverre Grytnes og Tormod Bjørkli er sikkert kjent fra NMF-kontoret for mange, men dukker nå også opp i SAS som påmeldte – sammen med mer ukjente Test Testesen.  Mens Sverre Grytnes nok har betryggende bakgrunn fra crossen, der de fleste vet fram og bak på en motorsykkel, er Trialavisa mer bekymret for Tormod som er påmeldt i eliteklassen. Et raskt nettsøk avslører likevel at han har en allsidig idrettsbakgrunn.  (Etter det Trialavisa tror er nok påmeldingene et resultat av NMF’s arbeid for å kvalitetssikre systemet, i likhet med de tre løpene som er terminfestet julaften 🙂

Nå drar det seg til mot sesongen. Skal du på påskeferie, husk at påmeldig NC1 blir langfredag, 22.april.  Det er også sesongstart i Sør-Cup og KM Møre og Romsdal og Hordaland Cup helga 30/4 -1/5 .  Både Sør-Cup og Møre og Romsdal benytter SAS-systemet , mens NMK Bergen foreløpig viser til sitt eget system  .

NB: Sør-Cup løpene mangler pr i dag i terminlista til NMF, slik at det ikke har vært mulig å melde seg på. Kristiansand Trialklubb har lovet å rette dette snarest, og påmeldingsfrist blir da over påske! Rettelse: Løpene er nå inne i NMF-lista, med påmelding 21.april (Skjærtorsdag)