Nordmenn i svensk mesterskap

Forrige helg arrangerte Kinna  første runde i det svenske mesterskapet / cup. Eddie Karlsson gjentok prestasjonen fra Indoor-SM og slo  Emil Gyllenhammar og Jesper Johansson. Eddie er  16 , og var nr 3 sammenlagt i UEM Youth Cup sist sesong, foran Sverre Lundevold. Gledelig for norske øyne er Thomas Tandberg  på 4.plass! Etter å ha vært årets mest skade- og uhellsrammede utøver flere sesonger på rad ser han endelig  ut til å få bedre betalt for at han ikke har mistet motet?  
I A-cupen finner vi Ivar Norum (16), Hobøl på en flott 2.plass. Ut fra antall prikker ville Ivar plassert seg i toppen også i juniorklassen, som kjører samme seksjoner – men da på 125 ccm slik at det ikke blir direkte sammenlignbart.  Uansett en god sesongstart for unggutten, som etter 2.plass i A-cup sammenlagt 2010 er klar for større utfordringer dette året!

SM-rundene er absolutt å anbefale, og brukes også særlig av de beste førerne da nivået på seksjonene her er en del høyere enn i norsk elite. De neste rundene kolliderer imidlertid med Norgescup, og må nok klare seg uten nordmenn.