Laia Sanz vant kvinneklassen i Rally Dakar

Søndag 16 januar: Laia vant!

Etter å ha vært overlegent best de siste dagene vant Laia kvinneklassen klart, og tok en imponerende 39.plass totalt- det beste resultat for en kvinne noensinne, og en svært god prestasjon av en debutant!

( Annie Seel, som etter 6.etappe lå helt oppe på 37.plass totalt tapte etter hvert terreng i forhold til Laia, men falt ikke virkelig av før hun mistet strømmen på 12 etappe-slik at hverken GPS eller el-starten fungerte..)

PS: Bilder fra Dakar fins mange steder, jeg likte disse her fra boston.com spesielt godt.

Torsdag 6.januar: Annie Seel har distansert Laia med 12 minutter

Tirsdag 4 januar:

Marie Hessels blogg  følger Dakar med spesielt blikk på kvinneklassen: http://thedakar.blogspot.com/

Mandag 3.januar:

Etter 2 dag leder Laia Sanz kvinneklassen med 10 min foran svenske Annie Seel(KTM), og ligger på 41.plass totalt etter 2 etapper – 42.21 bak ledende Despres og 9 min bak Ullevåseter. Seel (nå på 52 plass) vant i fjor, og tok inn en rekke førere etter at hun kom for seint til start pga  problemer med bensinlekkasje på 1.etappen.