Resultater fra NC1 i Vaulali

Foto: Haga

Så er endelig den norske sesongen skikkelig i gang! På Vaulali var det meste som det pleier: seksjonene var lange og dels vanskelige, Håkon Pedersen og Ib Vegard hadde et veldig jevnt oppgjør, utsikten er fantastisk og kakene innmari gode.  
Som bildet viser var Håkon best lørdag, men det skiller ikke mye. Uten å gå i ulekre detaljer har Sondre Gilje Haga hatt en særdeles dårlig oppladning, er bedre nå og både han og Ib Vegard kan fort gå til topps i morgen! 
Hos kvinnene var Ingveig Håkonsen best. Ingveig har jo gjort det særdeles bra internasjonalt i år, så åtte prikker bak for Huldeborg er mer enn godkjent! 

I junior tok Mats Nilsen sin første seier. Han var 1 prikk foran hjemmefavoritt Mathias Voster, og med Kristoffer Mæland på tredjeplassen hadde Vaulali virkelig en god dag! 

I kvinner junior var det nye navn: her vant Oda Sletta foran Malin Olsen  Forsetlund. Begge disse jentene har økt satsing det siste året, og får betalt for det! Vibeke Westad Sigerset hadde imidlertid sykkeltrøbbel i dag, og kommer nok sterkt tilbake! 

I Ungdom er det masse Søgne, i år som i fjor. Da var det Noah Elkalady og Henrik Øgrey som knivet om sammenlagtseieren, men de er nå rykket opp i blått spor. Andre sto klare: 
Arne Ramsland på toppen for første gang, rett foran Stian Berge  og 4 av de 6 første fra Søgne.
Grønt spor var nok også relativt lettere enn blått og rødt,  med få prikker for de beste. 

Veteran hadde også brukbar deltakelse: Denne gangen var Arild Norum hakket foran Helge Ruden og Niklas Herland. 

Resultater NC1 alle klasser 

PS: Geir Morten Lund Græe ser ut til å fylle 21 i år, dvs siste års junior. Han står i åpen blå, men ville vært topp 8. En ting er at SAS er feilprogrammert og hindrer han i å melde seg på i riktig klasse, men arrangøren burde da greie det?