Nesodden minner om jubileumstreff søndag 14 mai

Bildet er ca like gammelt som klubben, og Anders Dammyr er ung og lovende.. Foto: Nesodden Trialklubb. 

Nesodden Trialklubb fyller 30 år i år, og inviterer  alle klubber, gamle og kanskje kommende medlemmer til aktivitetsdag og jubileumstreff!  
14 mai kl 11-14  holder klubben åpent hus på Alværn, og håper flest mulig pusser støv av gamle og nye sykler og stiller opp.  Det er meldt strålende vær den dagen 🙂

Aktivitet og moro i fokus, men det blir også kaffe, kake og anledning til å mimre om gamle da’r . Det er en liten samling ved klubbhuset ca kl 13!   

Helge Ruden og Rune Vikeby stiller, kanskje med noen tidsriktige jubileumsgodbiter fra garasjen?  Av dagens toppførere kommer i hvert fall Ingveig Håkonsen!  
Og sist helg på Kråkerøy stilte Simen Solli Andersen i eliteklassen, så det bør vel komme minst en som har Alværn som hjemmebane også? Og så dukker det nok opp en haug med Dammyrer, minst en Hunsgård, kanskje en Schie eller to og forhåpentligvis mange andre kjente fjes fra alle 30 årene! 

Bildet over er fra september 2000 – noen kjenner seg kanskje igjen?

 

Lag-NM 2013: Det var flere lag som hadde lagt arbeid i imagen, men disse glade meksikanerne fra Nesodden var mest gjennomførte. Komplett med matchende barter, poncho, sombreros og steilende hestekrefter dro de av gårde på tokt!