Info om NC-finalen i Skodje

Avslutningen på årets norgescup nærmer seg. 82 påmeldte nå i kveld, men det er fortsatt mulig å melde seg på i en uke til- riktignok mot en liten tilleggsavgift.
Sammenlagt er det per i dag ganske klare ledere i klassene, men betydelig kamp om pallplassene. Ettersom en runde kan strykes er det også rom for større endringer enn det det ser ut til ved første blikk.

Litt informasjon til alle dere som skal dit:

Siste frist for å melde seg på NC er 12.09 kl 23.59 for både NC 6 og NC 7. Den flotte trialbana vår, finner dere på Håhjem industriområdet på Skodje. Når du tar av på E-39, følger du veien forbi båthavna, til du kommer til en motorsykkelklubb, der er depot på høyre side på Vasto anlegg sitt flotte område. Hvis du kjører forbi motorsykkelklubben, og fortsetter på veien, kommer du frem til Skodje trialklubb sitt anlegg.

Ved spørsmål, ta kontakt med leder i Skodje Trialklubb: Lars Erik Støle tlf. 91747859

Depot

Vi har også i år vært heldige og får låne Vasto anlegg sitt område, som ligger helt inntil Marka på trialområdet vårt (for de som er kjent). Der vil det bli merket opp plasser for alle som ønsker plass i depotet, og dere må ta kontakt med depotansvarlig som vil vise dere riktig plass. Det blir tilgang på strøm, det er toalett i depot, og både toalett og dusj på klubbhuset. Det blir også mulighet for dusjing på Vika feriesenter etter løpene mellom kl 17-19 lørdag og søndag. Avgiften er kr 200 pr døgn, som betales ved påmelding i Isonen.

Depot åpner fredag 15.09 kl 17.00. Fordi det er arbeid på området har vi ikke tilgang tidligere enn dette. Transport mellom depot og klubbhus/sekretariat med trialsykkel skal kun foregå gjennom trialområdet vårt, og IKKE på den asfaltert bilveien.

For dere som ikke skal bo i depot, er parkeringen nedover veien på venstre side og ved Stokke bygget.

Overnatting

Er det noen som trenger overnatting utenom depot er det en flott campingplass like i nærheten av trialbana, Vika Feriesenter, som har utleie av campinghytter.
https://vika-feriesenter-as.business.site/