VM-start i Spania

Til helgen braker det løs med årets VM-sesong, og første stopp er Arteixo nordvest i Spania.
Årets sesong byr på noen nye regler: Av størst betydning og mest underlig er at det bare er lov med minder i halvparten av seksjonene, og at det er «Parc Ferme» – du får 15 min til å fylle bensin og om mulig foreta raske reparasjoner, men det er det. Sykkelen settes faktisk i arrest allerede fredag!
En god nyhet er imidlertid at denne runden kan følges live på https://fim-moto.tv/login
Du må registrere deg, men i hvertfall denne første runden skal være gratis..
Resultatene finnes ellers som vanlig på https://www.trialgp-results.com/

Sondre Gilje Haga er regjerende mester i Trial 2, og satser naturlig nok på å gjenta den bragden. Han fikk jo dessverre en kraftig leddbåndskade tidligere i vinter, som bl.a. gjør at han ikke har fått trent nok på de høyeste kantene. Det hemmet han både under X-trial og i det spanske mesterskapet forrige helg, men han er forsiktig optimist!

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen og Mats Nilsen har trent i Spania i hele vinter, hos Adam Raga, og rapporteres godt i rute.
Huldeborg har også fått mulighet der og sier hun vel aldri har vært så godt forberedt! Hun kjører i kvinnenes Trial GP og bør ha alle muligheter til å hevde seg godt.
Det norske laget kompletteres av Jonas Jørgensen og Jone Sandvik i Trial 3. De to også vært minst en tur i Spania for å spisse formen. Jone har fått kjørt seg inn på 125, og begge sier de føler seg klare for utfordringene denne helga og neste runde i Portugal.

Tvi tvi til hele bunten!