Inntrykk og bilder fra Nordisk

Helga er over, Nordisk Mesterskap kom vel i havn og arrangørene ligger sikkert i sofaen og tar en vel fortjent hvil.

Det sportslige gikk jo absolutt Norges vei. Etter den individuelle konkurransen så det riktignok ut til å bli mer spennende enn på lenge: Sverige tok både sølv og bronse i seniorklassen, og kapret også gullet i junior hårfint foran Jone Sandvik.
Seksjonene var nok temmelig vanskelige i både rødt, blått og gult.. Vinnerne hadde godt med prikker, og våre internasjonale kjørere hadde faktisk omtrent like mange som de samme utøverne har hatt i EM- og VM-runder.
Bildene i galleriet nedenfor viser mange vanskelige momenter, men ikke så godt at det var svært mange utfordringer etter hverandre på 90 sekunder. Imponerende kjørt, også av mange som likevel til slutt endte med en femmer!

Vi som var tilskuere koste oss jo, og må beundre både de fantastiske utøverne og de utrettelige frivillige om gjør dette mulig. Det var over 70 i sving begge dagene, i alle aldre og både lokale og tilreisende krefter.

Disse to stekte vafler ute, vi kjente den herlige lukten over hele området 🙂 Det gjorde dessverre vepsen også, men de tøffe jentene sto løpet ut!
Dommer og klipper fikk et lite pusterom, men det varte ikke lenge

Wenche og Torleif Remme fra Skiptvet representerer grunnfjellet i trialen. Det er flere år siden gutta deres sluttet å delta som aktive, men de har stilt trofast opp for å hjelpe til , både lokalt og som her ganske langt hjemmefra.
Nå ser det forresten ut til at de snart har både to egne «barn» som kommer tilbake og en hel håndfull barnebarn som har begynt å kjøre, så vi får nok gleden av å se dem i mange år enda!
Legg også merke til at de omtenksomme arrangørene hadde utstyrt dommerposene med 2 stk regnponcho, som heldigvis ikke trengtes så ofte.

Løpet hadde også vår alles Ørjan Våge som speaker, og denne gangen utstyrt med egnet kjøretøy påmontert høytalere – det er sjelden med speakerservice ute i terrenget! Så det sto gitmark.no på den, og tipper de er sponsorer. Hjemmesida tyder på at de har utstyr til det meste av terreng!

Ørjan på vei ut mot de øvre seksjonene

Her er en del bilder fra lørdagen- skulle gjerne hatt av flere ulike utøvere!


Søndag var det jo mest lagbilder, de ligger i tidligere innlegg , men noen få ble det

Liss Thomassen var høyt og lavt som hun pleier. Denne dagen stevneleder, men hun har også vært premieinnkjøper, dommeransvarlig og helt sikkert mer. Da dagen var over og Jarand-Matias var kåret til vinner var hun også en av de lykkeligste på plassen!