Resultater HC4
Hordaland Cup 2022
Resultater HC lag 2022

Takk til arrangøren for rapport:

Det har vært en begivenhetsrik helg i Bergen, med fjerde og siste runde i Hordalandscupen på lørdag og Hordalandscup-lag på søndag. Avslutningen av Hordalandscupen 2022 foregikk hos Bergen Trial Team på Kokstad.

HC4:

43 førere stilte til start i sol og nydelig høstvær. 13 av disse var rekrutter. Deltakere var fra alle fem klubbene i regionen Hordaland: Voss Motorsport Klubb, Vestkant trial, NMK Bergen, Osterøy Motorsportklubb og Bergen Trial Team.

Vinner av Eliteklassen ble Håkon Pedersen. Ikke uventet, selv om han har roet seg litt ned på kjøringen etter at han fikk baby i hus. I A vant Sondre Tertnes fra NMK Bergen; i B var det tidligere Norgesmester Mette Fidje som nå kjører for Vestkant Trial som dro av gårde med seieren; i C vant Mia Tyborgnes fra VKT; i klassen D vant Ole Christoffer Røstum fra BTT; og i klassen Trim vant Celine Eriksen fra VKT.

Det ble også delt ut premier for sammenlagt resultatene i HC. Her har vi følgende vinnere:

Elite: Håkon Pedersen (NMK Bergen)
A: Sondre Tertnes (NMK Bergen)
B: Johannes Tveiterås (Osterøy Motorsportklubb)
C: Anders Bleie (NMK Bergen)
D: Ole Christoffer Røstum (BTT)
Trim: Ørjan Daltveit (Osterøy Motorsportklubb)

HC-lag:

Det stilte hele 7 lag, med miks av klassene som vanlig for Hordalands Cup for Lag- I alt 27 førere stilte til lagkonkurransen.
Vinnerne av HC-lag 2022 ble NMK-Eikås 2; på andre plass VKT 3 Wild Girls and a boy; og tredje plass fikk NMK-Eikås 1.

Regnet som kom midt i løpet gjorde seksjonene og transporten sleip og glatt. Dette resulterte i litt flere prikker og mange flere slitne førere.
Det ble også delt ut premie for laget med best lagånd. Kriteriene ble lagt på samarbeid, god stemning, stilig antrekk, kamprop etc, og det var observatører rundt i løypa som fulgte med. Det ble observert mye god stemning og godt samarbeid ute i løypa, men vinneren ble VKT 3 Wild Girls and a boy. De hadde i tillegg pyntet seg litt ekstra og kunne like godt hett Dyrene i Hakkebakkeskogen.

Vi vil takke alle funksjonærene som bidro til å arrangere løpene, og så takker vi alle førerne som bidro med god underholdning  😊