Kråkerøy Open 2022

På Kråkerøy var det god stemning i dag. Løpet åpner sesongen på Østlandet, og samlet mange deltakere. De fleste kom fra nærområdene, men også førere Bodø, Skodje, Valldal, Vaulali, Grimstad og Gjerstad stilte opp slik at hele Trialnorge var representert!

Resultater alle klasser

Her stemmer antakelig ikke fargen i overskriften med sporet for klassene ungdom og veteran – disse skal ha kjørt gult spor, i følge oversikten som nylig ble sendt ut. Det er nok også forklaringen på at det er mye ungdom i klassene åpen grønn og trim! Begge disse klassene kjører grønt, men Trim skal være noe lettere enn åpen grønn.

Trimklassen ble også størst med 13 deltakere, tett fulgt av juniorene med 12.
Også svært gledelig at kvinneklassene hadde bra deltakelse, med hele 6 i kvinner elite og 5 i kvinner junior.

Kan være et bilde av 2 personer, motorsykkel og utendørs
Fredrik Aasen fra Bodø hadde reist langt, og kjørte et godt løp! Et par femmere, men ellers satt beina godt på fothvilerne hele dagen.
Foto: Dag Pedersen