Resultater fra Rogalandsrundene på Vaulali

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

2.april var det klart for avspark for den norske trialsesongen. Denne gangen var det Vaulali Trial som var først ute, med en dobbel Rogalandsrunde. Nærmere 40 deltakere hadde funnet veien, og det er bra sammenliknet med .. tja-her må vi noen år tilbake for å finne en «normalsesong» , men definitivt godt flere enn i åpningsløpet 2019.
Dessverre leverte ikke værgudene helt på topp, og seksjonene ble til dels vanskeligere enn planlagt og ønsket, men uansett var alle glad for å treffes igjen og ha det moro i skauen!


Resultater RR1 lørdag
Resultater RR2 søndag

NB: Ved første øyekast kan det se ut som om hele klasse KE forsvant mellom lørdag og søndag. Du finner dem imidlertid igjen i toppen av klasse B! Som i mange andre regionløp deltar jentene i Rogaland ofte i de ordinære klassene. C klassen var helt dominert av jenter denne gangen!