Lag-NM 2020

Resultatene er allerede godt kjent: Gutta fra Osloungdommens Motorsenter vant sin femte strake seier i seniorklassen, jentene fra Skiptvet tok sin tredje og Vaulali den fjerde strake i juniorklassen. I veteran var det første gang det var et offisielt NM, og aldersgrensen er nå 40 år. Aldersspennet på deltakerne var fra ca 40 til ca 65 år, og selv om det nå er endel ungdommelige veteraner som må vente med å delta ble dette den største klassen med 6 lag. Jentene stilte seks lag, som er en bra økning fra i fjor. At det bare var tre lag i hver av klassene senior og junior er ganske sørgelig.. Neste år får vi håpe på flere, hvis ikke må en kanskje vurdere å redusere antallet til 3 også i disse klassene?

Resultater alle klasser
( Dessverre er ikke listene sorterte. Plassering står ute til venstre! )

Løpet var langt og premieutdeling drøyde, men spesielt takket være denne entusiastiske heiagjengen holdt vi humøret på topp!

Lag NM 2020 ble definitivt årets trial-høydepunkt. Deltakelsen var god, seksjonene fikk skryt for spredningen i nivå, værgudene spilte på lag og det meste gikk i grunnen veldig greit. Det eneste som var litt leit var at noen av de uoffisielle lagene kom i tidsnød og fikk respitt. De må jo vike i køen, og å 2.runden ble det dessverre en del trafikk-kork. Og mens seksjonene fikk skryt var det noen som sleit på deler av transporten!

Korona-tiltakene var flere, og mens arrangørene gjorde sitt kan vi vel sjøl innrømme at vi andre varierte litt i praksisen, og sto litt tett både her og der! Enveiskjøring i kiosken er en veldig god ide å ta med seg videre, selv når verden normaliseres. Kakene smakte upåklagelig – som alltid 😀

Dagens supporter:
Traff William et godt stykke ut i løypa, det er bra innsats! Dette beinet brakk han for en måneds tid siden, og skal snart kaste krykkene. Ikke nok med det: det andre beinet røyk for bare 3 måneder siden.. Men han kommer seg rundt, og har ikke tatt skrekken: Nå gleder han seg til å komme i gang med trial igjen! William kjører 125 cc, liker å trene og er av av de mange som har hatt glede og framgang på samlinger med Team Gunvaldsen 🙂

Det var lite show i dette lag-NM, men traff da noen få: Riska Powerpuff-jenter hadde litt pynt, og noen hadde også lagd en egen utfordring ved å be jentene om autograf !

Riska hadde også flagrende svarte lokker på hjelmen, mens Antibactus fra Kråkerøy kjørte Bactus-style:

Håper å ha fått bilder av nesten alle lag, takk til dere som har bidratt!