Sør-Cup 1 og 2 i Grimstad

Team Vold Gunvaldsen – ved 2 av dem. Jarand-Mathias er på vei mot VM-runde! LØrdag ble det dobbeltseier, men søndag var Andreas Jørgensen på topp!

Fredag da alt skulle gjøres klart til løp bøtta det ned så hvem som helst kunne blitt betenkt, men både lørdag og søndag var godværet på plass igjen. Over 30 førere var på plass, og «Rekrutt Vanskelig» i grønt spor var faktisk den største klassen! Eliteklassen telte også hele 6 førere denne gangen, det er en dobling fra i fjor, selv uten Jarand Mathias. Andreas Jørgensen nøyde seg ikke med å ha rykket opp, han vant faktisk på søndagen!

I resultatlistene nedenfor finner du de klassene der ingen førere var under 11. Dette er i tråd med retningslinjene for barneidrett.