Resultater NC4 – Grimstad

Kvinner elite lørdag ( og søndag) Foto: Nina Håkonsen

Ny dag, nye muligheter! Dagens løp viste likevel at det er stabilt på toppen i de fleste klassene, men rett bak der er det så jevnt at det fort bytter på. Ikke bare på grunn av «dagsform»: noen klarer seg bedre når det er glatt, og det er også forskjell på hva slags vansker de ulike førerne mestrer aller best.

Sondre, Ingveig, Simen, Malin og Marius tok sin 4.strake klasseseier, mens Andreas Greaker kjørte på null og vant veteran. Håkon Pedersen fikk satt «junior» Jarand-Mathias på plass og inntok 2.plassen – men det var ikke mange prikkene om å gjøre! I junior tog Arne Ramsland 2.plass for første gang, og dermed ligger han også på 2. sammenlagt – men bare 5 poeng foran Andreas Jørgensen.
For de som savner Malin og kvinner junior i sammenlagtlista: det må være 3 deltakere i kvinneklassene og 5 i de øvrige klassene for at runden skal telle sammenlagt. Nå får vi håpe det kommer 3 førere i siste runde, så det kan bli et NC-resultat også i denne klassen! Sammenlagtlista for veteran er for øvrig feil av samme grunn: de to første rundene skal ikke telle.

Resultater NC4

NC sammenlagt etter 4 runder