Regioncup Øst i Skiptvet

Ingveig Håkonsen stilte i elite, og der er det enda litt friskere kjøring enn jentene pleier å få bryne seg på. HUn beskriver sjøl Magnus Liljeblad som «superminder» !
Foto: Nina Håkonsen

Ettersom Kråkerøy ble utastt til utpå høsten, var det Skiptvet som fikk gleden av å åpne løpssesongen i Region Øst. 66 førere stilte til start, godt fordelt over mange klasser og aldersgrupper.
Resultater Seksjonsanalyse

I regioncupene stiller jo også en del førere som syns trial er gøy, men ikke har lyst eller mulighet til å «satse». Men jammen sitter ferdighetene godt!
Ivar Norum pusset Ossa’en og vant eliteklassen , foran Julian Berntsen, Sander Sørbye – og Ingveig Håkonsen!
Ingveig ble dermed den første jenta noensinne i eliteklassen, og det gjorde hun i fin stil. Så ut som det var moro også 🙂
Ingeborg Bergersen har gått opp i kvinner elite i år, og fikk da klar bane til seier.
Blant juniorene var snek Asbjørn Myrvoll Nyskog seg forbi Viktor Finsand med et par prikker, etter en god sisterunde. Her er det kommet til nye førere, både Sander Elmholt og Christoffer Ruud Stensby har gått opp etter å ha dominert ungdomsklassen i fjor.
I ungdom ble det seier til Jacob Marthinsen Andresen, som må ha tatt et skikkelig sprang siden i fjor! Her er det kommet opp nye navn både fra rekrutt og åpen fri, men samtidig savnes mange førere!
Veteranene var derimot på plass, i både «veteran» som er godt vanskeligere enn » trim» Arild Norum stilte på en firtakter, og trengte bare en fot på hele dagen i Veteran. Helge Ruden stilte på en svært veteranaktig Yamaha, og klarte seg 7 prikker i Trim. (Etter eget utsagn var han ellers på kokepunktet i sitt første forsøk med ryggbeskytter, sjøl om vanskelighetene var moderate og været heller ikke på høysommernivå)
Nina Håkonsen har tatt bildene, og det er flere hos Nina Håkonsen Trialfoto på Facebook!

Ivar Norum slo til med seier og bare 8 prikker! Foto: NIna Håkonsen

En kommentar om “Regioncup Øst i Skiptvet”

Det er stengt for kommentarer.