Resultater HC 2 Osterøy

Sist helg var det ny runde i Hordaland Cup, denne gangen på Osterøy.

Resultater
Seksjonsanalyse

Graeme Carter har sendt rapport:
Fantastisk dag på lørdag på Litlandsgruvene på Osterøy for 2. runde av Hordalands Cup, arrangert av Osterøy Motorsportsklubb. Nydelig vær og veldig bra forarbeid, gjorde at det var en utrolig lett jobb for meg som jury. De varierte og artige seksjoner for alle klassene var utfordrende og underholdende. D hadde det kanskje litt for lett når vi ser at alle D-kjørere nullet 3 seksjoner, og løpsanalyse ga vanskelighetsgraden = Lett for alle D-seksjonene. Men ingen klagde, heller var det store glis på alle sammen … de koste seg veldig som var kjekt å se. Det gjorde faktisk alle, både kjørere, funksjonærer inkludert kioskmannskap med grillkokk i spissen, og publikum (som stort sett var støtteapparatet : ).

Håkons mål var å kjøre på mindre enn 20 prikker, og han klarte det – med 18! Foto: Frode Johnsen

Sekretariatet fungerte «prikkfritt», både i forkant av løpet og på dagen … også her bra innsats til alle døgnets tider og ikke bare på løpsdagen  : )

Men det som for meg var kransen på kaken var føremøtet uten trygling om seksjonsdommere. Osterøy MSK hadde igjen gjort en flott innsats og sorget for bemanning i alle seksjonene på forhånd, og et par med klippere også.

En flott dag med mye bra kjøring og god underholdning. Jury og stevneleder takker alle som var med og hjalp til!