Resultater fra Vaulali -NC 1

Vinnerne ble gratulert av ordfører Irene Heng Lauvsnes Foto: Nina Håkonsen

Ingveig Håkonsen tok en klar seier blant jentene, og Sondre Gilje Haga sikret også ledelse- mindre enn en måned etter at han ble grundig operert for kragebeinsbrudd. Erika Melchior, Seline Meling, Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen fylte opp pallen i eliteklassene.

I juniorklassen ble det hjemmeseier ved Simen Henriksen Eliassen, fulgt av Andreas Jørgensen og Arne Ramsland. Marius Henriksen Eliassen fortsatte der han slapp i fjor med seier i ungdomsklassen. Her ble det faktisk trippel Vaulali sammen med Sindre Vik Nymo og Henrik Hevrøy! Vaulali var også største klubb i disse klassene, og er på full fart inn i toppen av norsk trial.
I jenter junior var det nesten dødt løp, men Malin Forsetlund vant med en liten prikk foran Rakel Nilsen.

I veteranklassen ble det favorittseier til Arild Norum, i Åpen Blå vant Geir Morten Lund Græe , i Åpen Gul Christoffer Stensby og i Åpen Grønn Fredrik Aasen fra Bodø.

Det var totalt 65 deltakere + 10 rekrutter, og nedgangen er fordelt over alle klassene unntatt junior.
Sesongstart i fjor var imidlertid en måned seinere, så vi får vente til løpene i Grimstad med å spå utviklingen!

Fulle resultater