Minner om Ivar Haugs Minneløp, i Hobøl 14. oktober!

Helge Ruden og Ivar Haug ( foto: Smaalenenes Avis)

Finalen i årets regioncup Øst er i år et åpent løp, og Hobøl håper ekstra mange vil finne veien.  Navnet «Ivar Haugs Minneløp» har tradisjoner i klubben, men det begynner å bli så lenge siden at bare noen av veteranene kjenner historien bak. 
Ivar Haug begynte med trial som 13-åring, dratt med av de litt eldre nabogutta Helge Ruden og Arild Norum. Han og familien ble sentrale i trialmiljøet i Hobøl og var med på å stifte klubben i 1988.
Ivar døde tragisk i en trafikkulykke for 28 år siden, bare 20 år gammel.  

«Ivar Haugs Minneløp» ble arrangert i flere år etter det, men løpet gikk dessverre  i glemmeboka da «Hobøl Brandkasse 2-dagers» seinere tok alt klubben hadde av krefter.   

Når løpet nå arrangeres igjen håper vi det kommer mange, og særlig at flest mulig av de som var med i miljøet på den tida stiller opp – enten det er som deltakere eller tilskuere.  For de som måtte ha lyst til å ta fram sykkelen fra garasje eller låve: husk at det nå går an å løse endagslisens, både for trening og konkurranse!
Løpet har også Classic-klasse, og på  et minneløp ville det jo være ekstra moro om det kommer noen med sykler fra den gang. 

Pent høstvær er lagt i bestilling, men det er uklart om det fins mer på lager i år..