VM i Tsjekkia: Jentene mot nye høyder!


Ingveig Håkonsen slo til med 4.plass i dagens løp i Tsjekkia, absolutt det beste hun noen sinne har klart. Huldeborg Barkved fulgte opp med en 7.plass, også det er solid karrierebeste. Mette ble nummer 12. Hun vet hun kan bedre, og sier det gikk bra i mange vanskelige partier, men så kom prikkene der det burde vært lettere. 

Ingveig gjorde det skikkelig spennende for oss da hun startet 2.runde på en delt 2.plass. Dessverre rant det inn litt flere prikker, men fjerde er mer enn godkjent. Det går jo bare en vei for både Ingveig og resten av kvinnelandslaget vårt!
Sammenlagt ligger Ingveig fortsatt på 6.plass. Hun slo imidlertid både Theresa Bauml og Bertha Abellan grundig, og en reprise neste helg kan gi muligeht for et byks oppover listene.. 

216 Hakon PEDERSEN – Gas Gas FIM TRIAL 2017 Sokolov Foto: FIM-Pictures/ Corinne Foster. © Pep Segales

Håkon Pedersen gjorde også jobben med en ny 6.plass i Trial 2, tangering av årsbeste i et særdeles jevnt oppgjør. Ib Vegard har ikke kjørt VM tidligere i år, men fulgte godt opp på 10.plass, mens Sondre Gilje Haga ikke er fullt så fornøyd med 17.plassen.

Foto: FIM-Pictures/ Corinne Foster. © Pep Segales

I kvinnenes Trial 2 sier Erika hun gjorde en del feil som ga for mange prikker, men at det også var mye bra kjøring.  Sammenlagt ligger Erika på 4.plass, med alle muligheter til å klare 3.plassen – det er likt på poeng foran siste runde i Italia neste helg.  Hanne Gilje Haga ble nummer 13.

Resultater ( ekstern lenke )
Trial GP           Trial GP Kvinner        Trial 2           Trial 2 Kvinner

Oppdatert sammenlagtstilling finner du hos Trial GP  ( øverst i høyremenyen) . 

VM avsluttes neste helg i Italia. Toni Bou vant ikke dagens løp, men leder nå så mye at han er garantert en ny VM-tittel!