Rogalandsrunde 3 på Vaulali

Det er bra de beste stiller på regionløpene, og tar seg tid til å prate med de som kommer etter. Foto: Annette Gilje Haga

Mens Hordaland Cup er ferdig for året, er Rogalandsrundene bare halvveis. 51 startende fikk en veldig god dag, med høvelig vanskelige seksjoner  i flott høstvær.
God deltakelse, og det er tydelig at det drar seg mot lag-NM.  Her stilte mange som egentlig har lagt trialhanskene på hylla, i hvert fall som konkurransekjørere.  Sondre Gilje Haga, Mats Nilsen og Sander Meling sørget for at det ble trippelseier til Riska i A-klassen, og Kjartan Mikkelsen og Stian Paulsen var ikke mange plassene bak. Både de to og Sander er nok på stigende form, så Riska  skal bli et lag som stiller i medaljekampen også denne gangen.  
Vaulali har også tatt gull og sølv de to siste årene, i juniorklassen . Med Huldeborg og 3 sterke A-kjørere ser det ut til at det blir et sterkt lag i år også!  Og her kommer det flere, klubben tok trippel i B og seier i C !  
Dette er de største klubbene i øyeblikket. Karmøy, Tysvær og Randaberg er heller ikke borte, og utgjorde en stor del av Rekrutt D og rekruttklassen. 

De to siste rundene kjøres 23-24 september på Riska. 

Resultater