Regioncup Øst i Skiptvet

Det kjennes at sommeren er på hell, men fint vær og godt forberedte arrangører ga de 65 deltakerne en god dag i skogen. Ekstra gledelig at klubben sjøl stilte med hele 16 førere, fordelt fra de aller minste til de eldre i Trim-klassene.  

Resultater alle klasser 

En del deltakere manglet, men Ingveig Håkonsen kjørte «kortreist trial» og klarte 2.plass i A – bare slått av Sander Sørbye. Her klarte  Asbjørn Nyskog den siste plassen på pallen i et jevnt oppgjør , og snek seg foran Victor Finsal ( det er vel for første gang i år?) 
Martin Karlsen vant Elite foran Simen Sollie Andersen. De to er nok i trening til lag-NM!
I B har Sander Elmholt vært i toppen i hele år. 

Rett i hæla kom Andre Auli og Elias Svendsen, begge med sin første pallplass i klassen. Må nevne en annen som har hatt stor framgang er Jamal Boustta fra Hobøl: Han begynte å kjøre trial for bare et års tid siden, og i dag ble det 6.plass i B! 
I C har deltakerne slått hverandre etter tur, og sammenlagtsituasjonen er høyst uviss med to runder igjen. I dag vant Thomas Eggan fra Asker, som også er en klubb i framgang.  Nummer 2 ble Henrik Andre Veiby. Han startet sesongen i D, men fant fort ut at det trengtes større utfordringer! 
I D var det Magnus Swart som gikk til topps i dag. Han har jo nesten ikke prikker så det går nok samme vei for han om ikke så lenge 🙂 
Rekruttene er mange, og de er gode! En hel del er 12 i år, og vil «styrke feltet» i de ordinære klassene neste sesong. 
Blant «trim-kjørerne»  fikk vår ferske nordiske mester Andreas Greaker bank av Magnus Liljeblad, som også har tatt opp treningen med tanke på lag-NM. De to kjører for OMS, og kan kanskje gi «unggutta» fra Hobøl kamp i veteranklassen?

Takk til Tove Elin Myrvold Nyskog for resultater, og Nina Håkonsen, som alltid tar fantastiske bilder! For de som enda ikke har oppdaget Nina Håkonsen Trialfoto på Facebook: løp og lik! 

Kjører fordi det er gøy – og sparer ikke på innsatsen! Foto : Nina Håkonsen

 

Martin Karlsen og Sander Sørbye vant hver sin klasse ! Foto: Nina Håkonsen