Nordiske mestre: Eddie, Ingveig, Jarand-Matias og Andreas


Eddie Karlsson vant soleklart, fulgt av Ib Vegard Andersen og Sondre Gilje Haga
Ingveig Håkonsen var like suveren i kvinneklassen. Huldeborg Barkved tok innersvingen på Mette Fidje  i kampen om sølv og bronse og med Erika Melchior på fjerde foran Keity Meier ble det norsk storeslem! 

I juniorklassen ble det derimot god spredning: Jarand-Matias Vold Gunvaldsen vant, Mikkel Brade (Danmark) knep sølvet 2 prikker foran foran Linus Almthén  fra Sverige.

Og så-endelig!-klarte Andreas Greaker å sikre Norge en seier i veteranklassen! Sølvet gikk til Bjørn Ross fra Sverige og bronsen til Werner Ersland- også han er en del av «generasjonsskiftet» i den norske veteranklassen! ( Deretter fulgte en hel hærskare svenske førere, så om man lager et gjennomsnitt vil nok fortsatt SVEMO ligge godt an. Men Norge kommer etter! I rettferdighetens navn må vi jo også innrømme at sterke finske førere fulle av sisu manglet på startstreken!)

Løpsavviklingen gikk så godt det kunne gå med over 100 førere i samme seksjonssett – og flertallet skulle gjennom 36 seksjoner. Nivået var godt egnet for de beste, men den brede masse sleit mer og da kanskje spesielt i kvinneklassen. Selve oppbyggingen av seksjonene fikk imidlertid mer enn godkjent, så godt jeg kunne høre av praten rundt bordene! 

Fulle resultatlister inkludert de åpne klassene så snart de er tilgjengelige! Akkurat nå er nok det makspuls på alle i sekretariatet 🙂

I morgen fortsetter Nordisk med lagmesterskap. Også her er det mange uoffisielle lag ..

Resultater alle klasser