Ib Vegard med seier i Spania

Ib Vegard Andersen og resten av trial-gjengen fra Setesdal Folkehøgskole er i Spania. For å trene, samtidig som de unner seg litt kultur.

Der er det jo litt bedre føreforhold enn her, og sist helg var det oppstart i det spanske mesterskapet.

Rapport fra IB Vegard: Løpet gikk i la Nucia, som ligger litt oppi fjellet ovenfor Benidorm. Her har det vært løp før og alle spanjolene snakket pent om området – og dermed tok hele gjengen turen og meldte seg på!
Petter Bjerlin og jeg stilte i TR2 (høyeste klasse i dette løpet) og jentene Erika M. og Hanne H. den høyeste jenteklassen (feminina A).

Jørgen Rødhammer skal være minder for Erika i VM i år og han var jentenes minder for å få treninga på det å være med Erika på løp. Sander Sørbye var minder for gutta.
 I TR2 var det 2 runder  á 12 seksjoner og jentene tilsvarende runder med 11 seksjoner. Det ble tidspress for de fleste og nordmenna var sist i klassene på start og fikk all køen foran oss. Bjerlin og jeg måtte klippe to seksjoner for å rekke tida. Petter rakk det akkurat ikke, mens jeg kom inn på sekundet begge(!) runder. Vi endte på 1. og 16. plass. Jentene fikk 7. og 8. plass.

Resultater hos TodoTrial  (  både Ib og Petter har blit «godkjent» – og alle førerne har brukt laaang tid!

Reportasje med bråtevis av bilderhos TodoTrial (se lenke nederst)