Forhåndsuttak til VM 2017: Ingen norske gutter, 3 jenter

sport7-logoDen tid er forbi da det var fri påmelding til VM i trial..
Da Sport 7 og Jake Miller overtok administrasjonen av VM-rundene ble det bebudet endringer blant annet i deltakertall og deltaker-utvalg.
Nå er resultatet delvis her: Det er publisert «Pre-selected riders» for alle klasser. Uttaket er basert på fjorårets resultater både sammenlagt i den aktuelle klassen, i lavere klasse  og enkeltprestasjoner.<br/>

Ingen norske gutter slapp gjennom nåløyet, mens både Ingveig Håkonsen, Mette Fidje og Huldeborg Barkved er tatt ut til kvinnenes VM.
Det er likevel håp – i Trial 2 er det en hel del plasser igjen, der deltakere som tok poeng/deltok sist sesong prioriteres. På jentesida er det ingen forhåndsuttatte i trial 2 ( ny klasse), 35 ledige plasser  og i praksis vil det antakelig bli greit å få delta der.  Blant gutta er 18 forhåndsklarerte, men det er 35 plasser totalt. Både Sondre Gilje Haga og Ib Vegard tok jo poeng i flere løp sist sesong, og bør ha gode sjanser, mens det ikke framgår hvordan Ole Kristian Sørensen og Håkon Pedersen skal overbevise om at de fortjener å få være med?

OOPS- ved nærmere lesing: I Trial 2 er det kubikkbegrensning på 250 cc for 2-taktere!

CTR info fra FIM

Les pressemelding fra Sport 7 med hele uttaket 

logoSport 7 har satt opp et eget nettsted for Trial GP, men forløpig er det moderat med innhold.
Terminlista er imidlertid på plass!