Full fart i Heistad MSK

Takk til Odd Martin Sørheim for rapport og Elin Gromstad, Stig Andersen og Lasse Okstad for bilder! 

Heistad Motorsykkelklubb- trial holder til nær Porsgrunn, i Lundedalen. Det er en stund siden klubben var av de store, men de har holdt aktiviteten gående jevnt og trutt. De siste årene har det også vært en liten håndfull som har kjørt løp, men sist år var det dessverre en del som sluttet.

Klubben har imidlertid fått inn mange nye fjes i alle aldre, og nå på tampen av sesongen kjører de et par treningssamlinger for å få ekstra påfyll av inspirasjon og ferdigheter.

foto: Stig Andersen
foto: Stig Andersen

Spennvidden var stor i både alder ( 7 – 50 år)  og ferdigheter (MR – A) , men trivselen sammen var storveis. Lørdag var det variert trening. Det skortet ikke på innsatsen, og jammen var det store framskritt å se i løpet av helga!
Søndag ble ferdighetene testet i seksjonstrening, med bånd, piler og klippekort. Det var mange som aldri har vært på løp, og slett ikke kjørt sjøl, så det var både vanskelig og moro..

image5lasse-oksum
Lilla Madelen Oksum og Mathias Oksum
20161030_1132560stig-andersen
Jens Andersen er 7 år her, men i morgen er han 8..

Jens på 7 år kjørte i samme seksjonssett som A-kjører Nikolai. Da prikkene ble telt opp og premiene delt ut var det Jens som vant all over – med bare 7 prikker!