Sondre får avtale med TRS Motorcycles

trs Sondre Gilje Haga er særdeles fornøyd med å ha landet en avtale med TRS – altså ikke bare med Tandberg MC, men med fabrikken sentralt.
I tillegg til viktig support som vil gjøre det enklere å kjøre de internasjonale løpene vil det gi han en mulighet til å trene med og lære av de beste sier han i pressemelding.

Sondre har hatt en god sesong der han har etablert seg i norgeseliten, og samlet viktig internasjonal erfaring i EM senior og Trial 2 i VM-løpene.  Målet på sikt- ganske kort sikt-er å bli verdensmester.
Det målet deler han med Adam Raga, som var i Norge som trener denne helga!

Les hele pressemeldingen 

fornøyde deltakere på teamsamling med Adam Raga
Fornøyde deltakere på teamsamling med Adam Raga

TRS har siden oppstarten i 2013 kommet som ei kule, med mange suksessrike kjørere. De første syklene i ordinær produksjon kom først inneværende år, og har fått både positiv omtale og bra salgstall sett i forhold til den korte historien.

Her i Norge finnes visstnok det eneste signerte eksemplaret: Tom Sandanger sikret seg signatur fra både Tarres og Raga under TdN i høst. Den sykkelen skulle ikke vaskes før signaturene var sikret med lakk  🙂

tarresog-tom-2 tom-trs trs-signert