OMS, Hobøl og Grimstad ble lagmestere

dsc_5687

Veldig mye godt humør i Grimstad i dag! Det var gode seksjoner, og mange jevne dueller  med spenning til siste slutt i alle klasser.
Arrangørene hadde jo utsatt seg for en risiko med disse ddsc_5520eltakerposene, men så vidt jeg vet var det ingen som prøvde seg med reklamasjon 🙂  Eneste klagen var på kø i kiosken, men sånn er det når maten er så god! Fersk fruktsalat med vaniljesaus.. I say no more!

OMS Trialklubb vant relativt klart i seniorklassen, men om sølvet ble det en thriller. Det så ut til at Eiker var trygge, men Riska kjørte knallbra på andre runde og kneip inn 10 prikker. Dermed ble det likt på prikker, men etter fintelling vant Riska med en tellende null mer enn Eiker!
I kvinneklassen ble det også spennende, her vant Hobøl med bare 2 prikkers margin til naboer og erkerivalene fra Trøgstad mens fjorårets mestere fra Kristiansand måtte nøye seg med bronsen.  Og Lene Dyrkorn nådde dagens virkelig store mål, for denne gangen var det ikke Helge Ruden som var rivalen: Det var storebror Thomas. «Jeg grusa han» smilte hun bredt etter løpet..

I juniorklassen leder Grimstad med bare 1 prikk etter første runde, men økte forspranget og tok en særdeles populær hjemmeseier foran Vaulali. Søgne Trialklubb «The Outsiders» levde opp til navnet og tok bronsen. Det ble en bra sesongavslutning for klubben, som virkelig har hatt framgang de siste årene!
Veteranklassen var en sak for seg. Her stilte noen «nye» lag, og det er gutter som ikke har glemt å kjøre!  Vinnerlaget fra OMS «Trialteam 2000» fikk bare 1 tellende prikk totalt, og dette er altså gutter som faktsk kjørte sammen på  Trialteam 2000 for en halv mannsalder siden. Hobøl Young Boys med Thomas Dyrkorn, Kim Hetland og Sigbjørn Kjos har også en lang historie for en del år tilbake.  Til sin store glede klarte de å slå de betydelig eldre veteranene fra egen klubb med noen prikker, og tok sølvmedaljen med 4 prikker – 2 foran Sørlandet/Songdalen som fikk 6 tellende. Hobøl Old Boys med 7 tellende prikker fikk dermed ikke medalje, og da må det sies å være høyt nivå i klassen!

Det var også åpne klasser i både blått og grønt spor, og særlig den siste hadde svært god deltakelse. I blått vant Vestkant Trial, for anledningen med besøk av Ole Kristian Sørensen, mens Gjerstad knep seieren i grønt foran Søgne Ipone.

Resultater alle klasser

( Flere kjørebilder seinere..)