Påmeldte til lag-NM i Grimstad (revidert)

Det var flere lag som hadde lagt arbeid i imagen, men disse glade meksikanerne fra Nesodden var mest gjennomførte. Komplett med matchende barter, poncho, sombreros og steilende hestekrefter dro de av gårde på tokt!
Nesoddens meksikanere fra noen år tilbake kan vise skikkelig lag-NM-stemning!

Snart er det klart for avslutningsfest for året ..
Det er nå hele 52 påmeldte lag, og ett av de som har kommet på tampen har valgt seg det navnet siste (e)liten! Herr og fru Hovden er nevnt som familielag, men også Lundevold og Scrivens/Elvestad stiller med 3 stk . Går vi ned på 2 stk brødre/søstre/far/mor/barn er det en hel bråte av dem!

Her oversikt over de som er registrert fram til kl. 19.40 i dag, 21.september.
Veteranklassen er stadig størst, og her finnes  bl.a.Herr og fru Hovden, Hobøl Young Boys og OMS Trialteam 2000. Mardon Moi har også rundet 30, men han klarte ikke å kvale på Sørlandets seiersvante gubbelag..

Påmeldte lag

For noen lag mangler det litt opplysninger, så sjekk og send mail til arrangøren!

Annen info om arrangementet finner du her