TdN: enda et steg nærmere pallen

????????????????????????????????????

Dagens lag-VM viser at jentene våre er på rett vei, og det ble 4.plass. Vi må helt tilbake til 2004 for å finne en like god plassering, det er minst  to «landslagsgenerasjoner» siden!  Årets lag besto av Huldeborg Barkved (15), Ingveig Håkonsen (17) og Mette Fidje (18). De ser absolutt muligheter til å knipe inn på forspranget allerede neste år, og skal hjem for å trene! Til sammenligning har de suverene vinnerne fra Storbritannia en snittalder på 29, og mer enn 10 års ekstra rutine under vesten..

Vil du følge med landslaget kan du finne dem på facebook som Norwegian Women’s Trial Team. På engelsk, til glede for fans fra andre land. De var det en del av her, og flere ble det nok i løpet av helga!

Resultater TdN kvinner

Et lite utvalg av dagens bildefangst. I morgen er det gutta som skal i ilden!

Tom og Irene Sandanger var kommet i bobil fra Norge for å være supportere!
Tom og Irene Sandanger var kommet i bobil fra Norge for å være supportere!