Velkommen til NM i Bergen

–  men er du ikke påmeldt enda, så haster det. Fristen er fredag 9.september, hvis du vil unngå ekstra gebyr, og i skrivende øyeblikk har bare 37 førere meldt seg.

Invitasjon med praktisk info.

Legg merke til at det er et åpent løp/HC dagen etter, så det går å få litt mer moro ut av turen over fjellet for de langveisfarende også! Her er fristen 21.september.

kevin

I området har det pågått skaurydding i lengre tid, det er nå omdøpt til «Kevins hage» og i følge Graeme er det knapt en kvist å snuble i der.
Alt ligger til rette for et godt sportslig arrangement, og vi får jo håpe deltakerne stiller – også de som ikke kan regne med å være i gullkampen. Husk at seksjonsnivået i NM ligger noe under de tilsvarende klassene i NC!
Reglemen- se SR-Trial  2016 side 36-38

NM-arrangørene fikk i år et «stipend» på 10000 kr fra Trialsportens venner, øremerket tiltak som kan skaffe blest rundt og publikum til arrangementet. Det skal bli spennende å se hva de har landet på, har hørt flere ideer luftet!

Løpet går altså på Kokstad, for de som ikke har vært der før er det det området som ligger svært nær Flesland. Nærmere veibeskrivelse i invitasjonen!

seksjonskart