Informasjon om NC-finalen på Kleive 27-28 august

kleiveKleive KFUK/KFUM Trialklubb er godt i gang med forberedelsene til NC-finalen, og håper på mange gjester. Påmeldinsfristen er satt 3 dager før løpet, men av hensyn til arrangørene bør du jo melde seg på så snart som mulig hvis det skal bli nok premier, parkering og sveler i kiosken!

Parkering for bobiler og campingvogner blir ved Brødrene Midthaug AS, som ligger ved hovedveien (FV62)  rett ved klubbens kjøreområde (rød prikk).

Skjermbilde

Du må altså ikke kjøre på gammal vane ned til Kleivehallen, som ikke blir depot i år! Men dusjmuligheter skal det være der nede 🙂 Dermed blir transportrunden en hel del kortere enn de siste årene, men bratt er det fortsatt! Sykkel med eller uten motor og/eller god kondis er altså en fordel for mindere og tilskuere ..

Nærmeste bomuligheter ellers er  Kviltorp Camping, som har hytter i diverse størrelser. Her er det allerede en del som har bestilt, så det blir bra trialmiljø

I Norgescupen er ingen ting sikkert. I år er det 6 løp, og de 5 beste resultatene for hver fører teller. Det kan ha stor betydning i flere klasser..

Poengstilling etter 4 av 6 runder  

Dersom flere førere har samme poengsum, skilles de slik at den som har flest antall av høyeste plassering vinner, deretter nest høyeste osv. Dersom førerne etter dette fortsatt ikke kan skilles, legges resultatene fra siste runde til grunn.

( NC-reglementet finner du på side 32-35 i  SR Trial 2016 )