EM i Sokolova med norske lyspunkter

plakat 2 EM-runden i Tsjekkia endte uten topplasseringer, men det var noen lyspunkter:  Ib Vegard var oppe på tredjeplass etter en runde, og Nils-Johan Vold Gunvaldsen var også oppe og snuste på medaljeplass. Så kollapset det dessverre helt, men det viser jo at både disse to og flere av gutta våre har det som skal til – når de bare blir stabile.

Det var totalt 8  norske deltakere denne gangen: Ib Vegard Andersen, Sondre Gilje Haga og Marius Christiansen i EM senior, Nils-Johan Vold Gunvaldsen, Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen og Petter Bjerlin i Junior.  I  veteranklassen imponerer stadig Arild Norum, han plukker poeng i alle løp og ligger på 8.plass i sammendraget, med bra muligheter til avansement. Vi hadde også en deltaker i Inter 2. Denne klassen kjører grønt, altså  samme som +40, og her stilte Erika Melchior opp. Det var tøft, men sikkert god erfaring for  både Erika og Sofie Sørensen. De er på vei til EM-runde for kvinner i   neste helg:-)

Alle resultater og sammenlagt hos FIM Europe   

team Vold Gunvaldsen
Team Vold Gunvaldsen gir tommelen opp !