Hobøl Brandkasse 2-dagers trial – fulle resultater

Hobøl Brandkasse  2-dagers ble også i år et løp som favner alle. En masse glade minirekrutter, rekrutter og C- og D- kjørere som fortsatt er ferske i konkurranse kjører rundt i skjønn forening med elite, aktive i alle aldre og på alle nivå, gjledelig gjensyn med  kjørere som akkurat har kommet tilbake etter noen års opphold, classic-entusiaster og voksne trimkjørere fra hele landet.  Litt bedre vær, litt færre prikker og heller ikke fullt så mange kjørere på søndag, fordi noen bare skulle delta i regioncupen. Til gjengjeld kom Ib Vegard Andersen, rett fra Bergen og X-trial! Han kjørte særdeles godt, men med 20 ganger 20 straffeprikker for seksjonene han ikke kjørte på lørdag ble det jo en del totalt..

Resultater alle klasser

Ingveig Håkonsen var beste kjører i A-sporet lørdag, men måtte til slutt se seg slått av Mats Amundsen med 2 prikker. Det lover godt foran sommerens internasjonale løp!